FLOWMIES - LED there be light

#vuurshow #straattheater #vuurtheater #cabaret #circus #acrovuurshow #acrodanceonfire

Hoop Dance is een visual performance art, een combinatie tussen dans en acrobatiek, die een eye catcher zal zijn voor iedere gelegenheid. Met overdag glinsterende hoepels en vuur, UV bodypaint en LED’s zorgt FlowMies voor unieke kleurrijke shows.
Door de LED verlichting in de hoepel worden de dansers magisch omringd door kleuren en patronen. De LED hoepels zijn volledig programmeerbaar waardoor de kleuren, patronen en logo’s kunnen worden aangepast op uw feest, evenement of thema. De vuurdans met de hoepel en rope dart zorgen voor een vlammend spektakel. De UV bodypaint shows zijn psychedelisch en kleurrijk. Zie de videos hieronder voor een beter beeld.

De hoepel/LED/UV/bodypaint shows kunnen op verschillende manieren worden ingezet. De energieke, speelse hoepelshows overdag worden uitgevoerd met kleurrijke hoepels. De LED en UV shows zijn in het donker een bijzondere eyecatcher. De vibrante LED shows kunnen geheel worden aangepast naar thema en geprogrammeerd worden met custom afbeeldingen & logo’s.

Een geprogrammeerde LED show is extra magisch door de choreografie en unieke aanpassing van de lichtpatronen in de hoepel op de muziek en omgeving. Specifieke lichtpatronen / kleuren / logo’s kunnen worden toegevoegd. Neem contact op voor de mogelijkheden en specifieke wensen.

HOEPEL/UV/LED Show -  Per act

v.a. € 350,-

Geprogrammeerde LED shows (maatwerk patronen, kleuren, thema)

Per peformer

v.a. €300,-

Duur shows: 3 – 7 minuten

 • 0,24 CENT P/KM

  9% btw (in Nederland)

   

  Voor LED, UV en hoepelshows overdag is min. 4m2 podium nodig waar de hoepel de hoogte in kan vanaf 3,5 meter. Er kan ook spontaan over het terrein naar mooie plekken worden gezocht voor de show waar het op dat moment het beste bij de sfeer past.

   

  Bij geprogrammeerde LED shows is een ruimte nodig voor de connectie van het LED programma en de speakers.

#SHOW #ENTERTAINMENT

v.a. € 595

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24