nieuws
Actueel. Nieuwswaardig.

In een wereld die nooit stilstaat zijn er altijd bijzondere gebeurtenissen. In deze pagina zullen wij regelmatig een update plaatsen over de nieuwe zaken die komen gaan en over belangrijke zaken rondom onze artiesten.

De A La Minuto Spellenbus!

15-02-2022

De allerleukste ijscowagen van Nederland. Het is enkel al feest als deze bus met heerlijke ijsjes de hoek om komt! Maar het feest wordt nu nog groter! De bus zit namelijk vol met allerlei leuks zoals Bingo, Silent Disco, Karaoke, Spelshows, Quizzen en nog veel meer! Perfect voor vakantieparken, scholen, evenementen en beurzen! 

Trots op de samenwerking! Simone Nijssen!

15-09-2021

Opnieuw mogen wij onze muzikale assortiment uitbreiden met een geweldige zangeres. Simone Nijssen heeft haar sporen al ruimschoots verdient maar staat toch ook nog aan het begin van haar carriere! Bekend door het winnen van het televisieprogramma Popstars en nu bouwend aan haar eigen muzikale weg! Trots dat wij daar onderdeel van mogen zijn!

Nieuw in het assortiment! De Escape Caravan.

15-02-2021

Wij zijn ongelovelijk trots op onze nieuwe samenwerking en verrijking van ons assortiment. We mogen met trots presenteren: De Escape Caravan, ofwel de escaperoom on tour! Weet jij de bar Up and Running te krijgen voordat de tijd verloopt? Ideaal voor vakantieparken, evenenemeten, festivals en scholen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24