Bedrijfsfeest Metrohm
aan de Tilburgseweg 219a in Breda

Het bedrijfsfeest van Metrohm.

Een toonaangevend bedrijf in de chemische sector, een fantastisch bedrijfsfeest gehad via Experience Entertainment. De locatie van het evenement was Tilburgseweg 219a in Breda. Met 60 enthousiaste medewerkers heeft Metrohm een geweldige dag gehad, vol met gezelligheid, lekker eten, pubquiz en een graffiti workshop! Allemaal op 1 locatie!

De dag begon met een overheerlijk welkomstdrankje en een uitgebreide hapjestafel! Heerlijke tapas en fingerfood met als kers op de taart een heerlijk Arrosticini spiesje van de BBQ! Wat een welkom! Het spiesje met schapenvlees is een lokaal italiaans gerecht en smaakt niet alleen naar meer maar maakt ook dorstig!

Het glas mocht dan ook direct geheven! De gastheer verwelkomt iedereen en onder het genot van dit hapje en drankje kregen de medewerkers (die vanuit het hele land & belgie) kwamen kans even bij te kletsen!

Na dit warme welkom was het tijd voor de eerste activiteit van de dag: De eerste 2 rondjes van de quiz! Deze WIZZIQ pubquiz was, zo bleek achteraf, bewust door de dag heen verweven. In teams van zes personen konden de medewerkers hun kennis testen op het gebied van algemene kennis, muziek, en Metrohm gerelateerde vragen. Het was een gezellige en competitieve strijd, waarbij er veel gelachen werd. Een quiz met een hoog Ohja gehalte en veel humor! Fijn dat dit onderdeel terugkerend was, zeker voor de wat oudere collega's en de collega's die slechter ter been waren was dit ook een fijn moment waarbij ze even konden zitten!

Na de eerste 2 rondes en pauze waarbij wij vanuit de bier, wijn en cocktailbar wederom werden getrakteert op een heerlijke versnapering mochten we naar het buiten terrein op deze unieke locatie! Onder begeleiding van een professionele graffiti artiest konden de medewerkers hun eigen kunstwerken maken op grote canvassen. Het was indrukwekkend om te zien hoe creatief iedereen was en hoe de verschillende stijlen en kleuren tot leven kwamen.

Na de graffiti workshop was het tijd voor een korte pauze en deel 2 van de pubquiz.

Tijdens deze rondes van de quiz konden wij alvast genieten van wat er daarna te wachten stond! De geuren van heerlijk vlees op de barbecue kwamen ons al tegemoet! Wat een timing! na de laatste antwoorden en de tussenstand was het direct etentstijd! Chef Marcel had voor iedereen uitgebreid gebakken en bereid! Zelfs de vegetariers en de Halal eters hadden ruim keus! Naast het heerlijke vlees was er nog ruim keuze uit broden, salades, sauzen en andere lekkernijen om het buikje vol te smikkelen!

Na een goed uur de tijd te hebben gehad om lekker te eten beloofd Marcel nog met een heerlijke finale te komen. Maar voor we die kregen was er eerst nog 1 ronde quiz! De allesbeslissende muziekronde! Waar onze hersens soms harder kraakten dan de muziek uit de boxen wisten alle teams toch een goede score neer te zetten! De quizmaster had wederom goed ingespeeld op de doelgroep. Je kan alles meezingen, maar wat is ook al weer de titel??

Na de finale! Een heerlijk dessert werd ook de uitslag van de quiz verteld. Waarbij nog even iedereen met humor in het zonnetje gezet werd! De prijzen werden uitgedeeld en daarmee kwam deze geweldige dag langzaam aan zijn einde!

De dag werd afgesloten met een borrel, waarbij de medewerkers konden nagenieten van de activiteiten onder het genot van een drankje. Het was een geslaagde dag vol gezelligheid en teambuilding, waarbij de medewerkers elkaar op een andere manier hebben leren kennen.

Experience Entertainment heeft gezorgd voor een perfecte organisatie en planning van het bedrijfsfeest. Alles was tot in de puntjes geregeld en er was veel ruimte voor persoonlijke wensen en ideeën. Het was duidelijk dat de medewerkers genoten van de dag en dat dit bedrijfsfeest nog lang in hun herinneringen zal blijven.

Onze belofte

  1. Eerlijk
  2. Meedenkend
  3. Eigenwijs
  4. Creatief
  5. Doortastend

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24