Het Zomertheater 2021

In opdracht van One of the Guys heeft Experience Enteratinment de dagelijkse aankondiging van neerlands beste artiesten en de presentatie van de dagelijkse WIZZIQ Quiz op zich genomen.

In 2021 mochten wij in samenwerking met Wizziq Pubquizzen optreden als host van het Zomertheater! Dit geweldige event is in het leven geroepen als alternatief voor de festivals die niet door mochten gaan. Deze wel! Met 1250 mannen en vrouwen als zittend publiek mochten de grootste artiesten van Nederland acte de presence geven!

27 shows mochten wij als voorprogramma de leukste pubquiz van Nederland presenteren om vervolgens de geweldige nederlandse artiesten aan te kondigen. Denk aan Guus Meeuwis, Blof, Rolf Sanchez, Maan, Snelle, Miss Montreal, Davina Michelle, Racoon, Chef Special, Andre Hazes, Ogene, Suzan & Freek en nog veel meer. Ook geweldige upcoming artiesten, die nu niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse hitlijsten zoals Meau, Senna Willems en Bente.

Wat een feest om hier elke avond te mogen zijn en staan! Om met 1250 mensen tegelijk een quiz te spelen en vele winnaars blij te maken!

Onze belofte

  1. Eerlijk
  2. Meedenkend
  3. Eigenwijs
  4. Creatief
  5. Doortastend

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24