Online Pubquiz
by WIZZIQ

In opdracht van  en in samenwerking met WIZZIQ presenteert Experience Entertainment regelmatig  pubquizzen voor bedrijven. Dit gebeurt zowel live als online.

WEKELIJKSE LIVE (ONLINE) PUBQUIZ

De leukste (online) pubquiz van Nederland

Het zijn zware tijden. Zo ook voor de liefhebber van de pubquiz. Aangezien we je niet meer wekelijks via onze reguliere kanalen kunnen vermaken met onze wekelijkse pubquiz, hebben we besloten via YouTube een quiz aan te bieden. Je kunt gewoon meespelen vanaf je bankstel of aan de keukentafel.

Hieronder enkele zaken waar je rekening mee kunt houden wanneer je mee gaat spelen:

  • De quiz is op vrijdagavond vanaf 20:30 live te spelen via youtube.com/wizziqnl
  • Vooraf aanmelden is niet nodig, al is het wel fijn als je in het evenement op Facebook, dat voor iedere quiz wordt aangemaakt, aangeeft dat je 'Gaat' of 'Geïnteresseerd' bent.
  • De quiz bestaat uit 7 rondes van 10 vragen. Na iedere ronde kun je je antwoorden opsturen via WhatsApp. Dit mag je doen op: 06-15830437
  • Maak na iedere ronde een foto van je antwoorden en stuur deze door via WhatsApp. Antwoordkaarten kun je via onderstaande link downloaden, je kunt er ook voor kiezen je antwoorden op een blocnote te noteren en deze via een foto door te sturen.
  • De livestream zal op YouTube te vinden zijn onder het account WIZZIQNL, je kunt altijd kort voor livegang een link vinden op onze Facebook-pagina: facebook.com/WIZZIQNL

Onze belofte

  1. Eerlijk
  2. Meedenkend
  3. Eigenwijs
  4. Creatief
  5. Doortastend

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24