Samsung Roadshow (activatie)

In opdracht van Camperbaas en Hamilton Bright begeleidde Experience Entertainment twee weken lang een sneak preview van de nieuwste Samsung toestellen voor personeel van verschillende telecom winkels!

Tien dagen lang reden we van stad naar stad het hele land door met de Cinevan. De leukste Bioscoopcaravan van Nederland. Van Den Helder tot aan Eindhoven en van Den Haag tot Deventer. We bezochten het hele land.

Wanneer we een geschikte plek gevonden hadden in de buurt van de telecomwinkels en de bioscoop up and running was werden de werknemers in tweetallen op ludieke manier uit de winkel gehaald door de bioscoopdirecteur. Uiteraard moesten de nodige papieren getekent worden voor geheimhouding en was het van belang dat alle maatregelen in acht genomen werden. Mondkapjes op, handen gereinigd en zelfs de telefoons werden met UV straling behandeld zodat deze bacterievrij weer de deur uit gingen!

De medewerkers kregen vervolgens een interactieve sneak-preview van de Samsung Ambassadeur, onder het genot van een lekkere bak popcorn kregen zij de introfilm te zien en  en mochten zelfs even met de nieuwe toestellen spelen.

Onze belofte

  1. Eerlijk
  2. Meedenkend
  3. Eigenwijs
  4. Creatief
  5. Doortastend

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24