Anders met Sander

#tempo #anders #familieshow #magie #humor #sander #moduleren #interactief #verbazend #buikspreken #meezingen

Sander is al jarenlang toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Zijn originele, gevarieerde en interactieve show kenmerkt zich door de gouden formule van verbluffende goocheltrucs, herkenbare meezingliedjes, een unieke buikspreekact en een daverende ballonnenparade. Sander maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren en iedereen maakt kans om zo’n fraai fantasiefiguur mee naar huis te nemen.

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan vasthouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een charmante assistente, maar haalt hij kinderen uit het publiek om hem te helpen. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten en Sinterklaasfeesten en is voorzien van een een groot showdecor en professioneel geluid.

Anders met Sander show 30 minuten

v.a. € 595,-

Anders met Sander show 45 minuten

v.a. € 650,-

#ANDERSMETSANDER

v.a. € 595

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten, inclusief geluid tot 300 p.)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24