projecten
Groot. Klein. Altijd fun.

De beleving, de ervaring, de herinnering! Dat is wat producten en diensten groot maakt!
Dat is de reden dat mensen terugkeren en meer willen! Maar hoe vertel je dit, hoe breng je die ervaring het beste over. Experience Entertainment biedt jou de mogelijkheid dit te doen! Maak gebruik van onze Vloggers & Bloggers! Die jouw product of dienst gaan ervaren, beleven en zorgen dat dit goed en mooi verteld wordt in woord en in beeld!

Experience Bloggers & Vloggers

Ervaringsdeskundigen hebben de kracht om de consument te overtuigen van de waarde en kwaliteit van een product. Wanneer het gaat om het presenteren van jouw product op een online platform, is het belangrijk om te investeren in de juiste mensen die de boodschap op een unieke en authentieke manier kunnen overbrengen. 

Wij bieden je graag de experience bloggers en experience vloggers die jouw product op de best mogelijke manier presenteren.

Onze ervaringsdeskundigen hebben de kennis en vaardigheden om jouw product in de schijnwerpers te zetten. Of het nou gaat om een activiteit, een groepsuitje, een event, jouw bedrijfsproduct, onze bloggers en vloggers hebben de expertise om jouw product op de juiste manier te presenteren.

Onze experience bloggers en vloggers nemen de tijd om jouw product te leren kennen en te begrijpen.

 Wij begrijpen dat jouw product uniek is en dat je de beste presentatie wilt voor jouw doelgroep. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde aanpak aan om ervoor te zorgen dat jouw product op de beste manier wordt gepresenteerd. We werken nauw samen met jou om te begrijpen wat jouw doelen zijn en wat je wilt bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw product kunnen presenteren aan ons uitgebreide publiek

Voor een business event op locatie heeft Experience Entertainment een voetbalquiz voor ons georganiseerd. Een hele leuke, originele, uitdagende en creatieve spelvorm, helemaal passend op de doelgroep. Het plaatje was compleet, goed licht en geluid, leuke quizvragen en de quizmaster deed het super!

Experience Entertainment, bedankt!

NAC Businessclub

Eric Matijsen, Commercieel Manager

Een erg leuk personeelsfeest gehad met als thema Oktoberfest. De muziek en een pubquiz werd verzorgd door Experience Entertainment. Martijn voelt de sfeer goed aan waardoor we een hele gezellige avond hebben gehad. Zeker een aanrader om te boeken voor een feestje.

Nancy van Baal

De Beijer BV

"Onlangs zeer geslaagde pubquiz gehad onder leiding van Thijs!
Goede stem, goede presentatie, goede, gevarieerde quiz!
Mocht je een pubquiz willen organiseren, deze is een aanrader!!

Emile Dijkstra

Gemeente Altena

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24