FF Dimme

#akoestisch #unplugged #coverbands #feestacts #dj's #singersongwriter #artiesten #zangers #zangeressen

FF DIMME heeft naam gemaakt als aantrekkelijke coverband, bestaande uit topmuzikanten die al jarenlang performen in (semi) professionele settings. FF DIMME blinkt uit in het op een zeer interactieve manier entertainen van het publiek.

Het is geen ‘standaard’ coverband… FF DIMME is een cover/partyband die oplopend van een 2-mans formatie tot een 11-mans band geboekt kan worden. En alle groottes hier tussen in natuurlijk! Heeft u een kleinschalig netwerkwerkevenement? Boek FF DIMME in 2- of 3-mans formatie en u krijgt een zeer smaakvolle akoestische muzikale bijdrage, waarbij uw gasten gewoon kunnen netwerken. Verzorgt u dit jaar uw bedrijfsfeest in huis? FF DIMME kunt u boeken inclusief licht, geluid en podium. Zoekt u een grootse band voor een groots publiek? Wat dacht u van FF DIMME met 11 muzikanten on stage, compleet met backing vocals, blazers en een DJ die de act compleet maakt! Gegarandeerd het podium en plein op z’n kop.

Voorstelling a 3 x 45 min

FF DIMME-2

v.a. € 580,-

FF DIMME-3

v.a. € 870,-

FF DIMMEN-4

v.a. € 1160,-

FF DIMME-5

v.a. € 1450,-

#FFDIMME

v.a. € 580

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Andere bezettingen op aanvraag. Alle genoemde prijzen zijn exclusief techniek, BTW en reiskosten a 0,23 ct/km vanaf Dieren)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24