Freerunnen

#freerunnen #jump #obstakels #daredevils #safetyfirst #vangebouwnaargebouw #training #youtube #tantum

Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. In deze sport kan je bewegen in een vrije vorm en zoek je steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van sprongen, vaults, flips en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. 

Youtuber Rutger Schipper

Rutger Schipper heeft heel zijn leven passie voor sport. Toen hij 14 was zag hij voor het eerst iemand een salto doen op straat en toen dacht ik dit wil ik ook kunnen. Nu freerun hij al 6 jaar en heeft er nog steeds super veel plezier in. Maar wat hem ook veel energie geeft is om kinderen de sport freerunning te leren. Wat hij het mooiste vind van deze sport is dat hoe sportief je ook bent aangelegd, je altijd een uitdaging kan vinden en vooruitgang kan boeken.

Wil jij met je freerungroep, je schoolklas of met een groep vrienden/vriendinnen beter leren free runnen? Rutger komt graag langs om een clinic te geven. Bij een clinic geeft Rutger een freerun les met airtracks. Die neemt Rutger zelf mee.

Workshop: de locatie van een workshop is van u afhankelijk. Scholen/verenigingen hebben zelf een gymzaal. Als u die niet tot uw beschikking heeft kunt u deze huren bij de gemeente. Rutger komt naar de gymzaal toe om de workshop te verzorgen. Het is verstandig om de gymzaal pas te huren als beide partijen akkoord zijn met de tijd en datum.

Freerunnen Workshop a 1 uur

v.a. €495 ,-

20 personen per workshop

Freerunnen workshop a 2 uur

v.a. € 695,-

20 personen per workshop

Promotievlog voor social media

v.a. € 995,Sport

Sportpark advies - Kids Playground

prijs op aanvraag

Extra uren workshop tegen meerprijs

Wij werken altijd met inschrijving
Leeftijdsindicatie 7-16
Meedoen is altijd op eigen risico

€ 195,-

#SPORT #TEAMBUILDING

v.a. € 450

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24