Hans Kazan

#magie #bekendvantv #illusionist #humor #show #verbazing #onverwacht #spreker #online #bedrijfsfeest #event #dagvoorzitter

Dagvoorzitter/ presentator
De positieve energie die Hans Kazàn uitstraalt op het podium werkt aanstekelijk en wordt overgenomen door de mensen in de zaal.

Voor elke presentatie verdiept Hans zich in de doelstelling, de onderneming en de mensen waarvoor hij spreekt. Tijdens een uitgebreide voorbespreking worden inhoud en details van elk project nauwgezet doorgenomen. Dat resulteert in onderbouwde interviews en presentaties. Hans weet waarover het gaat, leidt gesprekken in goede banen, zet de juiste toon en voegt sprankelende energie toe aan het programma. Dat hij, waar nodig, de aanwezigen ook kan entertainen met verbijsterende interactieve magische experimenten mag duidelijk zijn!

Hans’ streven is dat bezoekers van een evenement wijzer, geïnspireerd en met een glimlach de zaal verlaten! Al vele jaren bewijst Hans Kazan zijn ervaring en klasse als professionele dagvoorzitter, spreker, presentator en entertainer

Spreker
Crisis? Kijk naar wat je nog hebt, niet naar wat je mist. En dan... Volle kracht vooruit. Op zoek naar nieuwe wegen en een nieuw avontuur. Een fascinerend verhaal dat echt is gebeurd!

Hans Kazàn heeft in zijn leven diverse crises meegemaakt, zowel zakelijk als privé. Als entertainer en zelfstandig ondernemer heeft hij grote successen op zijn naam staan, maar ook tegenslagen zijn hem niet gespaard gebleven. Hij werd zakelijk keihard onderuit gehaald en verloor alles wat hij tijdens zijn lange, succesvolle carrière zorgvuldig had opgebouwd. Zijn positiviteit en eigenzinnigheid hielden hem echter overeind en hij hervond telkens de weg naar geluk en succes.

Authentiek, oprecht, zonder terughoudendheid en... met veel humor vertelt Hans over een leven vol rennen, vallen, opstaan en verder gaan! Dit verhaal raakt je en is pure motivatie in deze bizarre tijden. Je gaat gegarandeerd wijzer en met hernieuwde levenslust naar huis.

Hans’ streven is dat bezoekers van een evenement wijzer, geïnspireerd en met een glimlach de zaal verlaten! Al vele jaren bewijst Hans Kazan zijn ervaring en klasse als professionele dagvoorzitter, spreker, presentator en entertainer.

Stand-up magic
Hans Kazàn is al generaties lang populair als entertainer en televisiepresentator. Hij is een stand-up goochelaar die niet alleen in Nederland maar wereldwijd exclusieve gezelschappen entertaint met magic en een grote dosis humor!

De interactieve stand-up magic show van Hans Kazàn is exclusief te boeken voor evenementen en parties. Met veel humor schudt Hans schijnbaar moeiteloos en in hoog tempo de meest verbijsterende acts uit zijn mouw. Al meer dan een halve eeuw staat Hans aan de top in de wonderlijke wereld van de illusie. Entertainment waarover gegarandeerd nog lang wordt gesproken!

Dagvoorzitter/ presentator

Vanaf €2250

Voor twee uur aaneensluitend, Inclusief telefonische voorbespreking.
Langere tijdsduur: n.o.t.k.

Spreker

Vanaf €2250

Tijdsduur 45 minuten. Inclusief telefonische voorbespreking.

Stand-up magic

Vanaf €2250

Tijdsduur 1 x 25 minuten.

In alle gevallen dienen de navolgendse zaken op locatie aanwezig te zijn:

  • Een goed verlicht podium van minimaal 4 x 3 meter
  • Professionele geluidsinstallatie met een headset
  • Publiek recht voor het podium op stoelen. Niet aan de zijkanten.
  • Ruimte waar Hans Kazàn zich ongestoord kan voorbereiden op het optreden.

#HANSKAZAN

v.a. € 2250

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24