Het Feestkanon4
Het Feestkanon

#fijnfisjenie #feest #fuifje #apresski #oktoberfest #carnaval #hetfeestkanon #skihut #interactief #deknallervanhetzuiden #knalfeest #dakeraf

Het Feestkanon......De Knaller van het Zuiden!
Het Feestkanon staat garant voor een knallend feest vol interactie met het publiek. De zaal zal niet worden verlaten voordat iedereen er op de tafels heeft staan dansen. Het Feestkanon raast als een dolle tornado over de podia van de lage landen! Overal waar hij is geweest, laat ie een feestende menigte achter.

De Oerknal van het Feestkanon
De ras-entertainer zit al meer dan 20 jaar in het vak! Davy groeide op als klein Feestkanonneke in een café in het gezellige Brabant. De liefde voor het Nederlandstalige lied werd hem al snel met de paplepel ingegoten. De enthousiaste sfeermaker greep op jonge leeftijd naar de microfoon achter de bar waarna hij zich in kort tijd ontwikkelde naar de graag gezien zanger bij cafés, zalen en voetbalclubs. De liedjes en de muziek die hij geschreven heeft bleven niet onopgemerkt! In de jaren die volgden bracht hem dat op de grote podia en evenementen van ons land en bij regionale en landelijke tv programma’s als Live and Cooking en het Mega piraten festijn van de Tros! Boek het feestkanon enkel en alléén als je de tent op z'n kop wilt hebben!

Solo optreden Het Feestkanon vanaf € 349,-

vanaf € 349,-

1 x 30 minuten, incl. geluid

Het Feestkanon 'Fully Loaded'

vanaf € 549,-

1 x 30 minuten, inclusief 2 feestknallers (showdanseressen), incl. geluid

#FEESTKANON

Vanaf € 349,-

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

DSC 4454 lr
Feestkanon ap
Het Feestkanon4

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24