Honkbal

#pitcher #honken #inning #vangbal #race #interactief #homerun #grandslam #koninkrijksteam #teambuilding #curveball

Honkbal, ook wel bekend als baseball, is een Amerikaanse sport pur sang. De sport dateert uit de begindagen van het land en is de nummer één sportieve vrijetijdsbesteding van Amerikanen. De basis van honkbal ligt dicht bij cricket, alleen zijn er zeker wel wezenlijke verschillen te vinden.
De honkbal clinic van Experience Entertainment behandelt specifiek de aspecten die honkbal maken tot de sport die het is. Tijdens deze clinic behandelen we het gooien, vangen, slaan en de basis van de spelregels in diverse oefenvormen. De kern van de clinic zit in de beleving van het spel. Daarom werken we tijdens de clinic met “echt” materiaal. Stapsgewijs maken we kennis met alle onderdelen door middel van oefenvormen waar samenwerking, teambuilding centraal staan. Ook werken we bewust aan verbetering van prestaties middels een aantal wedstrijdvormen.
Los van de bovenstaande aspecten nemen we de veiligheid uiteraard zeer serieus. Alle oefenvormen worden uitgevoerd met zachte honkballen, eventueel veilige knuppels (en in ieder geval veilig hiermee leren omgaan) en binnen de opzet van de les wordt ook rekening gehouden met de veiligheid van deelnemers.

Honkbal Clinic a 1,5 uur (o.b.v. 40 personen)

v.a. € 499,-

#HONKBAL

v.a. € 499

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24