Kidz-DJ

#feestje #interactief #dansen #kidz #eigenliedjes #klassiekers #hitsvoorkidz #quiz #battle #thema #opmaat #hitsvantoen

De Kidz-DJ is een cross-mediaal muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten. De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Kortom, win-win voor ouders en kind! Het concept is bedacht door twee jonge vaders, die wel eens wat anders wilden dan K3… De Kidz-DJ brak in november 2011 definitief door, toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest (RTL4)!

De Kidz-DJ Discoshow is een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-DJ draait zijn leukste hits waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan. Het staat garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s… iedereen mag, nee: moet wel meedoen met dit feest!

Samen met de kids & ouders zal de Kidz-DJ er een onvergetelijke show van maken. In de show zitten veel interactieve elementen. Zo mogen de kinderen zichzelf even DJ wanen achter de scratchtafel. Wie heeft de coolste papa of de zwoelste mama? Winnen de jongens of de meisjes? De winnaars van de verschillende wedstrijden ontvangen een leuke prijs.

Voor ieder thema meerdere shows! Denk aan de sinterklaasperiode, Koningsdag, Pasen, Kerst of Carnaval! De Kidz-Dj maakt van elke gelegenheid een groot feest!

Kidz-Dj Show a 2,5 uur

v.a. € 550,-

Kidz-Dj Show a 2,5 uur + sidekick

v.a. € 750,-

Kidz-Dj Show op maat

prijs op aanvraag

#KIDZ-DJ

v.a. € 550

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24