Marvin & Pip

#zangeres #zanger #duo #solo #veelzijdigheid #covers #sfeer #interactief #livemuziek  #veelzijdigheid #soul #sfeervol #intiem #entertainment 

Bio Marvin en Pip:

Marvin Timothy is een 27-jarige soul-zanger en- pianist. Otis Redding, Donny Hathaway and Stevie Wonder zijn een paar van zijn grootste inspiraties. Al op jonge leeftijd had hij zijn hart verloren aan de soul muziek en in Nederland behaalde hij faam door zijn deelname aan The Voice of Holland.

Pip Alblas is een singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij op jonge leeftijd gitaar. Dit ging al snel gepaard met liedjes schrijven en sinds ze op 12 jarige leeftijd haar eerste liedje schreef is ze daar niet meer mee gestopt. Haar grote voorbeelden zijn Ed Sheeran en Jason Mraz.
Ook zij deed mee aan The Voice of Holland en daar hebben zij elkaar muzikaal getroffen.

Hoe fantastisch is dat? Met de funk en soul-invloeden van Marvin en de pop en country invloeden van Pip is er voor ieder wat wils. Ze spelen niet alleen nummers van vroeger maar ook de hits van nu. En deze geheel in een eigen jasje gestoken.

 Bio Pip:

Pip is een frisse jonge zangeres met een heldere sound en laid back gitaarspel. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en brengt een breed repertoire aan easy listening popsongs. In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer ‘Hurricane’ belandde ze in Team Ilse. Haar auditie heeft nu op YouTube ruim een half miljoen views. Naast de ambitie van deze likable zangeres om haar eigen geschreven werk uit te brengen heeft ze een zeer breed repertoire aan bekende tracks in haar eigen akoestische jasje. Festivals, bruiloften, recepties of business events, Pip omlijst alles met een heerlijk muzikaal randje, met of zonder haar eigen werk.

Optreden Pip Alblas Solo
2x30 min
3x30 min
4x30 min


€495
€595
€695

Eigen geluid meerprijs 125,-

Pip & Marvin - duo
2x30 min
3x30 min
4x30 min


€895
€995
€1095

Eigen geluid meerprijs 125,-

Prijzen zijn ex BTW & reiskosten 0,35 ct per km.
Eigen geluid beschikbaar tot 150 personen

#MARVIN&PIP

v.a. € 495

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24