Online Live Quizshow met ‘De Zingende Barmannen’

#hashtag1 #hashtag2 #hashtag3 #hashtag4 #hashtag5 #hashtag6 #hashtag7 #hashtag8

Een avond waarbij een interactieve pubquiz met algemene kennis en veel humor wordt afgewisseld met optredens van De zingende Barmannen! De gouden combinatie met gegarandeerd feest. Denk aan de toppers in concert!

Geen stoffige vragen over wie de derde bondskanselier van Duitsland is of over de atomaire samenstelling van Bauxiet. Maar leuke hippe vragen in een modern jasje. Algemene kennis met een Hoog Ohja! Gehalte en veel humor.

De Zingende Barmannen. Drie geboren entertainers die tijdens de show vol gas geven door de grootste meezingers op hun publiek af te vuren. Ze staan lekker achter de bar, gaan door de gehele locatie heen en zorgen dat het dak er helemaal af gaat. Het doel is om iedereen schor naar huis te laten gaan van het mee zingen. Hun show bestaat daarom ook uit de grootste klassiekers uit alle tijden. Van Hazes tot aan Borsato en van Tom Jones tot Robbie Williams.

Live Interactieve spelshow (Met Zingende Barmannen & Quiz)

v.a. € 5.500,-

#ONLINEQUIZSHOW

v.a. € 5500

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Extra wensen boven op het basispakket zijn uiteraard mogelijk tegen meerprijs.)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24