Patrick Pickart
Patrick Pickart

#hypnose #bekendvantv #glasses #mystiek #hilariteit #zweven #onverwacht #ervaring #show #bedrijfsfeest #event #entertainment

De wereld van hypnose.Spannend? Nee, Interessant? Dat zeker! Patrick Pickart neemt je graag mee in deze leuke en respectvolle hypnoseshow waarin we een reis maken door gebruik te maken van de menselijke fantasie. Ideaal voor jong en oud.
Hypnoseshows hebben altijd al gefascineerd en geïnspireerd. Het is door het demonstreren dat we het unieke fenomeen hypnose kunnen voorstellen aan het grote publiek. Via intrigerende demonstraties en shows krijgen de mensen een beeld van hoe hypnose werkt en wat de mogelijkheden zijn.
Het ziet er soms spectaculair uit, maar met de juiste uitleg en respect wordt een show niet puur entertainment maar eerder infotainment. Er kan eens gelachen worden omdat we mensen in een bepaalde situatie brengen, maar met de mensen zelf lachen, komt niet aan de orde..
Het is geen comedy. Het is een amusementsvorm waarbij we meer te weten komen over de toepassingen van hypnose om mensen te helpen alsook de werking van het menselijk brein.
Een dergelijk event is ontspannend en spannend tegelijk. Dit geldt zowel voor de deelnemer als de toeschouwer. Weet dat deelname altijd op vrijwillige basis is. 

Patrick Pickart 'Hypnose Anders' (klassieke show)

v.a. € 850,-

Patrick Pickart 'Hypno-Zen-Sation'

v.a. € 3.250,-

Patrick Pickart 'Hypnose' (nieuwste theatershow)

v.a. € 3.250,-

#PATRICKPICKART

v.a. € 850

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24