Remedy 6
Remedy

#bruisend #zangduo #enthousiasme #entertainment #livemuziek #pop #funk #soul #nederpop

Remedy is een veelzijdig zangduo dat met veel passie en enthousiasme van ieder optreden iets bijzonders maakt.

Met schitterende outfits, energie van twee en de mooie samenzang brengt Remedy het soort entertainment dat jouw evenement nodig heeft.

Sinds 2010 zijn Wendy en Soraya beste vriendinnen en vormen sinds 2015 het zangduo Remedy. Als veelzijdig zangduo zingt Remedy op verschillende gelegenheden, waaronder: bruiloften, privéfeesten, festivals, bedrijfsevenementen én meer! Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop de beste hits van vroeger en nu, in combinatie met hun eigen muziek! De samenstelling waarin de dames optreden kan variëren van akoestisch tot en met podiumshows met tracks en live band.

Podia in Nederland
Remedy heeft de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan op verschillende podia. Zo hebben de dames meegedaan aan ‘The Voice of Holland’ (seizoen 8), zongen ze eenmalig mee tijdens de theatertour van Berget Lewis en traden zij op bij ‘All together now’. Ook zongen zij op o.a. Opperdepop en CuliNESSE. En met hun eigen nummer ‘Nooit is het genoeg’ hebben zij Rijnmond vertegenwoordigd in de finale van het eerste Regio Songfestival 2023!

Remedy is sinds 2021 druk bezig met het schrijven van eigen Nederlandstalige popmuziek. Het is een zoektocht geweest naar hun eigen sound, maar ze hebben in 2023 met het nummer ‘Nooit is het genoeg’ de richting gevonden die ze op willen: positieve, opgewekte en uitdagende muziek, met een boodschap!

Remedy droomt ervan om met hun eigen muziek door heel Nederland te touren en de grote theaters en festivals af te gaan!

Remedy 8
#REMEDY

vanaf € 1.175,-

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten)

Remedy 18kl
Remedy 17kl
Remedy 20kl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24