Sprookjes Figuren

#Elsa #Anna #Ariel #Sneeuwwitje #Belle #Assepoester #Alice #Doornroosje #Merida #show #videobericht #event #entertainment

Sprookjes komen tot leven op jouw feestje! Anna, Elsa, Sneeuwwitje, Doornroosje, Belle, Ariel ... Te veel om op te noemen. In een show, Meet & Greet of misschien in een videoboodschap. Het kan allemaal!

Experience Entertainment laat de mooiste sprookjes tot leven komen in een betoverde wereld van fantasie. Prachtige prinsessen, dappere prinsen en toegewijde lakeien, we hebben het allemaal. Laat jezelf verbazen en ontmoet de prinsessen van je dromen. Neem een duik in het diepe met Ariel, dans de avond weg met Assepoester, speel de hele dag met de sneeuwzusjes Anna en Elsa of drink een kopje thee met Alice, niets is onmogelijk.

Toegewijd om ieders droom uit te laten komen voorzien we in alle entertainment van kinderfeestjes tot complete shows. Alles is mogelijk. Laat ons de gids zijn in een wereld die u nog niet kende vol magie en beleving. En bewandel de paden van de bekende tijdloze sprookjes die we allemaal kennen. We nemen u mee op een reis langs elk hoofdstuk uit een sprookjesboek en sluiten u magische dag af met een nog lang en gelukkig.

Karakter op locatie (1 uur)

v.a. € 199

Show a 30 min en 1,5 uur meet & greet

v.a. € 1.495

(incl. 3 karakters, 2 lakeien, 1 fotograaf)

#SPROOKJESFIGUREN

v.a. € 199

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24