Tess & Toby

#voorstelling #feest #duo #zingen #dansen #avontuur #interactief #discoshow #feest #familievoorstelling #party #presenteren

Elke show is er één op maat! Zo kunnen wij onder andere de muziekkeuze en de spelletjes afstemmen op de doelgroep. Bij Tess & Toby zien wij het publiek niet alleen als doelgroep maar als onderdeel van de show! Zo zorgen we er voor dat de show geschikt is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, maar wilt u een tienerdisco voor kinderen t/m 16 jaar? Dan regelen wij dat! Wij kijken naar de doelgroep en de show staat nooit van begin tot einde van tevoren vast.

Tevens zullen Tess & Toby de kinderen meenemen in een spannende en komische verhaallijn die passend is bij de doelgroep. Door verschillende verhaallijnen die wij kunnen aanbieden zal er altijd een geschikte verhaallijn voor u tussen zitten. Volledig aangepast op uw doelgroep of de reden van uw evenement. Zo is de show geschikt voor een kinderfeest, sinterklaas, kerstmis, carnaval, uw bruiloft, braderie of ieder andere evenement. 

Tess en Toby Discoshow a 60 minuten

v.a. € 395,-

Tess en Toby Discoshow a 90 minuten

v.a. € 449,-

Presentatieduo

Prijs op aanvraag

#TESS&TOBY

v.a. € 395

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24