The PianoJam

#coverband #feestband #partyband #top40band #allroundband #coverbandboeken #bruiloft #bedrijfsfeest #kermis #feesttent #verzoekjes

Natuurlijk, er bestaan inmiddels vele pianoconcepten... Maar niet allemaal zo veelzijdig als The PianoJam! Met meer dan 2.000 songs in het repertoire is The PianoJam zo allround dat werkelijk álles gespeeld kan worden. The PianoJam is daarmee inzetbaar voor zowel achtergrondmuziek tijdens een diner tot een uitbundige feesttent. De setting is daarbij uit te breiden tot een complete band.

Rasentertainers en topmuzikanten Ben Schutte (bekend van o.a. Crazy Pianos (Scheveningen) en drummer Bram Smeele (professioneel drummer in bands voor o.a. Berget Lewis, The Trammps en meer (inter)nationale artiesten) nemen hun publiek graag mee op een groot muzikaal avontuur vol humor. Het publiek bepaalt zelf de setlist. Dat kan door verzoeknummers op te schrijven op de speciale request forms die worden meegeleverd. Als geen ander weten Ben en Bram het feest te voorzien van een perfecte opbouw, waarbij alles kan: rustig beginnen en eindigen op de tafels, of direct vol gas in de polonaise! The PianoJam is inzetbaar voor vele doeleinden, van besloten feesten tot bedrijfsevent of feesttent. Het is altijd mogelijk om de standaard duo-setting van pianist-zanger en drummer aan te vullen met bijvoorbeeld een zangeres of saxofonist. Met een compacte geluidset waar mogelijk en een flinke geluidset waar nodig, is The PianoJam de perfecte invulling voor iedere gelegenheid.

The PianoJam

v.a. € 1595,- excl. BTW &  Buma (7%)

3 x 45 min
incl. licht en geluid tot 500 personen.

The PianoJam

v.a. € 1295,- excl. BTW &  Buma (7%)

3 x 45 min
inprikbasis – band maakt gebruik van de aanwezige techniek. 
of geluid tot 250 personen

#PIANOJAM

v.a. €1295

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Techniek op inprikbasis. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24