Tommie en Sofie ''en de Rommelgeest''

#voorstelling #toveren #feest #duo #zingen #dansen #avontuur #interactief #discoshow #feest #familievoorstelling #mijndag

Tommie en Sofie en de Rommelgeest"
In deze educatieve voorstelling, speciaal ontwikkeld voor kinderen van vier tot en met tien jaar. Tommie en Sofie laten zien hoe afval gescheiden moet worden en waarom dit zo belangrijk is. Door middel van muziek, dans en interactie kunnen de kinderen makkelijk aanhaken op dit thema en gaat het afval scheiden meer leven. 

Het verhaal
Wanneer Tommie wat leuks wil gaan doen, wordt hij tegen gehouden door Sofie. Zij vindt dat er eerst opgeruimd moet worden voordat er iets leuks gedaan kan worden. Natuurlijk heeft Tommie  geen zin om op te ruimen, maar hij ontkomt er niet aan. Wanneer Tommie tijdens het opruimen een gouden theepot tegen komt, bedenkt hij een plan. Samen met alle kinderen kan hij spelletjes doen en rommel maken, zolang zij maar de schuld geven aan de Rommelgeest die uit de theepot is ontsnapt. Als Sofie terug komt is het een grote puinhoop. Overal ligt speelgoed en afval. Tommie overtuigt Sofie ervan dat de Rommelgeest dit heeft gedaan. Sofie heeft direct door dat Tommie jokt en besluit om hier gebruik van te maken. Samen bedenken zij een plan om de Rommelgeest te vangen. Het plan is om alles op te ruimen zodat als de Rommelgeest terug komt om er weer een rommel van te maken, en ze dus zo de Rommelgeest kunnen vangen.

Tijdens het opruimen legt Sofie meteen uit waarom je moet opruimen en afval in de oranje, blauwe, grijze of groene afvalbak hoort weg te gooien. Als Tommie en de kinderen het begrijpen, worden zij zelfs getest door middel van de “Afval quiz”. Wanneer alles is opgeruimd, is het wachten op de Rommelgeest. Tommie voelt de bui al hangen. Hij moet gaan vertellen dat de Rommelgeest niet bestaat.

Tommie en Sofie ''en de rommelgeest'' a 60 minuten

v.a. € 650,-

Tommies discoshow a 60 minuten

v.a. € 450,-

Straattheater acts

v.a. € 650,-

#TOMMIE&SOFIE

v.a. € 450

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24