Vleermuis  1
Vleermuis safari

#kinderact #vermaak #beleving #safari #vleesmuis #bos

Op zoek naar een geweldige ervaring voor kinderen? Maak je klaar voor een onvergetelijke vleermuis safari! 

Stel je voor: een avontuurlijke tocht door het prachtige bos, terwijl je de geheimzinnige wereld van vleermuizen ontdekt. Met onze vleermuis safari voor kinderen bieden we een unieke gelegenheid om deze fascinerende wezens van dichtbij te ervaren.

Onze ervaren gidsen nemen de kinderen mee op een educatieve en leuke reis. Ze leren alles over vleermuizen, van hun leefomgeving en voeding tot hun unieke eigenschappen. Ze zullen versteld staan van de verschillende soorten vleermuizen die ze tegenkomen en de interessante feiten die ze ontdekken.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze gidsen zorgen ervoor dat de kinderen de juiste uitrusting dragen en begeleiden hen op een zorgvuldige manier door het gebied. We zorgen ervoor dat de safari zowel leuk als educatief is, zodat de kinderen een geweldige tijd hebben en tegelijkertijd iets nieuws leren.

Dus, waar wacht je nog op?

Neem je kleine avonturiers mee op een vleermuis safari en creëer herinneringen die een leven lang meegaan! Neem vandaag nog contact met ons op om een boeking te maken en bereid je voor op een geweldig avontuur in de wereld van vleermuizen!

#kinderacts

Vanaf €....

Specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24