07-11-2022
Experience Entertainment naar de Recreatie Vakbeurs

Een eigen stand op de Recreatie Vakbeurs. Daar zijn wij stiekem heel trots op! Entertainment hoort wat ons betreft op een geweldige beurs als deze!

Zo staan wij niet alleen met een stand op de beurs maar brengen wij ook nog eens een aantal geweldige activiteiten mee! Denk aan de Escape Box, Pubquizzen, een fotobusje en een optreden van de Zingende Barmannen!

Daarnaast zullen wij de wereld kennis laten maken met onze nieuwste activiteiten: Het allernieuwste spel 'Shape of You', de Escaperoom on tour, en de Escape box 'Prison Escape'.

Daarnaast vertegenwoordigen wij natuurlijk al onze geweldige acts van live muziek tot Steven Kazàn en Hans Kazàn, van Silent Disco tot kindershow en van foodtruck tot dj! Bij ExperienceEntertainment vind je het allemaal!

Wil jij voor jouw event of vakantiepark ook de invulling van jouw hele programmering laten verzorgen met maar 1 telefoontje, 1 afspraak en met 1 contactpersoon? Kom dan een langs in de stand :)

Nog geen tickets weten te bemachtigen? klik dan op deze link en meld je aan! https://bit.ly/3FVjGkk

#experience #entertainment #event #beurs #bedrijfsfeest #teamuitje #recreatieprogramma #animatie #recreatie #programmering #events #evenementen #allesopeenplek

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24