MixenMatch 3
Virtual Reality Vakantie Arrangement kopie

#Virtual Reality #MixenMatch #Moto Sim #Xtrematic Sim #Race Sim #Tieners #4uur

Maak gebruik van de Mix & Match vakantieaanbieding van Xtreme Virtual Reality. Dit aanbod is alleen geldig voor recreatiebedrijven tijdens de reguliere schoolvakanties.

Kies 2 Virtual Reality Simulators uit ons aanbod. Uiteraard zijn 2 dezelfde simulators ook mogelijk. U heeft de keuze uit:

Xtrematic Sim

Om Xtreme belevingen te ervaren hoef je niet op zwarte pistes te skiën, in een luchtpak te vliegen, in achtbanen te rijden, in een park met dinosaurussen te wandelen of de berg af te fietsen op smalle paden. Dit alles is voelbaar wanneer het op een speciaal dynamisch platform wordt geplaatst. Dankzij het 3D-beeld in combinatie met speciale effecten (wind, trillingen, geluid) wordt het effect van volledige onderdompeling gecreëerd in de virtuele wereld. Meer dan 25 verschillende belevingen op deze simulator.

 Race Sim

Onze race simulator laat je voelen hoe het is om met 300km per uur over een circuit te scheuren. De simulator bestaat uit een kuipstoel met een racestuur en pedalen om de auto te besturen. Race net als Max Verstappen of Lewis Hamilton in een echte F1 raceauto op alle bekende circuits.

Moto Sim

Onze motorrace simulator laat jou beleven hoe het voelt om met een GP motor over een parcours te scheuren. De simulator bestaat uit een mechanische constructie waar je door middel van het verplaatsen van je zwaartepunt naar links en naar rechts de motor kunt besturen. Door middel van de gashendel kun je de snelheid opvoeren.

.

Wij komen voor een all-in tarief van € 584,00 gedurende een periode van 4 uur dit vernieuwende en spectaculaire event verzorgen op uw recreatiebedrijf. Voor alle gasten vanaf 9/10 jaar. Door onze eigen easy-up tent kan dit event bij mooi weer ook buiten plaats vinden.

MixenMatch 1
MixenMatch2

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boekingsbureau voor entertainment in de horeca-, recreatie- en evenementenbranche. Your one stop entertainment shop!

Contact
Overige gegevens

KvK:  74097059
BTW: NL001404935B93
Bank: NL50 RABO 0338 0710 24